Qui somONDAhousing PMS és una jove i dinàmica agència immobiliària i central de reserves turístiques amb gairebé sis anys acumulats d'èxits i líder en el sector. Compta amb delegacions a Tremp i Balaguer i operen principalment a la província de Lleida, arribant també a altres territoris de Catalunya i Espanya.

Basada en les noves tecnologies i el màrqueting digital, ONDAhousing PMS és una agència 2.0. S'han especialitzat en realitat virtual immersiva 3D, vols de dron, continguts, publicitat i programaris de gestió de propietats i reserves. Ofereixen un servei integral i personalitzat durant totes les etapes d'intervenció. Totalment diferent de les altres agències immobiliàries i gestors de reserves i cercant l'excel·lència en la proximitat i comunicació amb el client i l'eficiència com a missió empresarial.

Compta amb un personal altament qualificat, proper i que estima la seva feina. Durant la seva operativa diària, fan el seu deure garantir que el client triï la llar perfecta per a les seves vacances, que gestioni eficaçment el seu actiu turístic, que compri la casa dels seus somnis o que vengui la seva propietat amb èxit. Sempre disposats i disponibles. Tenen estrictes normes de manteniment, d'actuació i de qualitat, i estan registrats amb l'autoritat regional d'agents de la propietat immobiliària de Catalunya (AICAT 6298) i en l'Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida (API A10946) pel que el client pot estar segur que li oferirem un servei fiable, de confiança, i completament dedicat.

No ho dubti, contacti amb ells. Li oferiran un servei per sobre de les seves expectatives!