Serveis➤ Gestió i promoció de propietats per a la seva compra-venda i lloguer.

Li lloguem el seu immoble amb seguretat i el convertim en una "operació rendible”:

•    Fem una valoració comparativa d'acord al preu real de mercat.
•    Visitem el seu immoble. Prenem fotografies, dades i anotacions.
•    Publicitem amb campanyes de màrqueting a internet, cartells, revista, xarxes socials, premsa.
•    Mitjançant el Home-Staging, utilitzem la decoració i fotografia professional per millorar l'estat de presentació dels habitatges.
•     En pertànyer a API l'Associació Immobiliàries de Catalunya, el seu immoble serà promocionat en una àmplia xarxa d’immobiliàries.
•     Publiquem en els principals i més visitats portals immobiliaris, idealista.com, pisos.com, yaencontre.com, etc.
•     Li oferim un lloguer segur, el que més ens preocupa és la tranquil·litat dels propietaris, per això farem un lloguer que sigui fiable pel que fa al pagament i cura dels béns immobles.
•    Sol·licitem a l'inquilí la situació econòmica i laboral per fer l'estudi de la seva capacitat de pagament.   
•    Comptarà amb visites segures. Filtrar les visites l'ajudarà a no emprar més temps del necessari.                                              
•    Facilitem l'obtenció de certificat energètic, i ens encarreguem d'actualitzar les dades dels subministraments.
•    Redactem un contracte personalitzat i segur, amb les últimes directrius legals.
•    El nostre lema és: "LLOGAR CADA HABITATGE COM SI FOS EL NOSTRE".

Li venem el seu immoble al millor preu i amb la major garantia:

•    Fem una valoració comparativa d'acord al preu real de mercat. L’informem. d'habitatges que s'han venut al voltant de la seva casa, comptem amb dades reals.
•    Taxació gratuïta del seu habitatge.
•    Visitem el seu immoble. Prenem fotografies, dades i anotacions.
•    Publicitem amb campanyes de màrqueting a internet, cartells, revista, xarxes socials, premsa.
•    Mitjançant el Home-Staging, utilitzem la decoració i fotografia professional per millorar l'estat de presentació dels habitatges.
•    En pertànyer a API l'Associació Immobiliàries de Catalunya, el seu immoble serà promocionat una basta xarxa d'immobiliàries.
•    Publiquem en els principals i més visitats portals immobiliaris, idealista.com, pisos.com, etc.
•    Col·laborem amb altres agències immobiliàries a Catalunya i a nivell nacional i internacional.
•    Comptarà amb visites segures. Filtrar les visites l'ajudarà a no emprar més temps del necessari.
•    L'ajudem a organitzar la documentació necessària fins al moment del lliurament de claus.
•    I el més important, sempre respectarem el seu preu, és una qüestió de confiança.

➤  Gestió de documentació i resolució tècnica.

•    Solucionem totes les gestions del seu immoble. Comptem amb un equip de tècnics de diferents sectors, per poder donar respueta a qualsevol tràmit que necessiti.
•    Certificats energètics (CEE).
•    Cèdules d'habitabilitat (CHL).
•    Valoracions Immobiliàries.
•    Regulació de cadastre i registre, arxius GML, 902, 903 …
•    Informes pericials.
•    Inspeccions d'habitatges ITE / IEE.
•    Gestió de subvencions.
•    Aixecament de plànols i 3D.

➤ Gestió i promoció de propietats per a lloguer turístic.

Els nostres establiments estan anunciats en els principals portals immobiliaris i turístics a nivell nacional i internacional en tots els idiomes, inclosa la nostra web. En més de 100 portals i subportals, agències de viatge i altres comercialitzadors. Comptem amb una exposició excepcional. El nostre equip, altament qualificat, compta amb coneixements lingüístics, informàtics, publicitaris, comercials, comptables, fiscals i legals. El que ens ha portat a convertir-nos en la inmobiliària i central de reserves de la zona, amb una basta experiència en el mercat i promoció turística d'aquesta.

La nostra ètica empresarial es basa en la confiança i en la transparència i en què els propietaris no tinguin cap mal de cap i es limitin a veure com els seus ingressos augmenten progressivament. Les nostres polítiques defensen la idea de que els propietaris no hagin de fer cap inversió important al principi de l'activitat, sinó progressivament, a mesura que es genera benefici.

És així que ONDAhousing PMS no només ofereix un servei de gestió sinó que es compromet a entendre el mercat i les necessitats dels seus clients, mitjançant un assessorament proper, perquè actius com el seu millorin exponencialment i així el negoci desenvolupat al mateix .

Activi la seva casa! ON-DA-HOUSING :)

El nostre Servei Integral inclou:

✔︎    Descripcions i textos.
✔︎     Traduccions de qualitat en 5 idiomes.
✔︎     Reportatge fotogràfic professional.
✔︎     Gestió i promoció de reserves turístiques.
✔︎     Captació i fidelització de clients. Màrqueting directe i indirecte.
✔︎     Pagaments automàtics.
✔︎     Servei d'atenció i suport a l'usuari i propietari 24 hores els 7 dies de la setmana.
✔︎     Gestió de lliurament i recollida de claus, fiances de seguretat, repàs d'inventari, etc.
✔︎     Manteniment.
✔︎     "Home Staging" o decoració "Posada a punt”.
✔︎     Neteja inicial.
✔︎     Neteja per reserva.
✔︎     Servei de bugaderia.
✔︎     Tràmits i sol·licituds: Altes, cèdules d'habitabilitat, certificats energètics, llicències, altes         establiment turístic.
✔︎     Registre de viatgers.
✔︎     Facturació als hostes.
✔︎     Liquidacions mensuals.
✔︎     Declaracions d’impostos.
✔︎     Comptabilitat.

Disposa d'una segona residència i li agradaria llogar-la però gaudir-la quan vostè vulgui, al mateix temps? Vol més promoció per al seu establiment? Vol començar un negoci turístic rendible i de qualitat? És possible. No dubti a posar-s'en contacti amb nosaltres.

➤  Solucions web personalitzades per a clients integrats

Si vostè és un dels nostres establiments turístics integrats pot prendre avantatge de la nostra tecnologia web. Li fem la web a la seva mida amb motor integrat de reserves. O, si ho prefereix, creem les pàgines de pagament i les incorporem a la seva web ja creada perquè els usuaris puguin formalitzar les reserves. Inclou servei de seguretat SSL d'encriptació web. Complim amb la normativa de protecció de dades.

✔︎    Registre de dominiss
✔︎    Hosting
✔︎    Disseny
✔︎    SEO
✔︎    Back-Office
✔︎    Encriptació SSL
✔︎    Actualitzacions i mateniment
✔︎    Copies de Seguretat

És vostè un client integrat? Contacti amb nosaltre.

 ➤  Propostes d’inversió

Actius seleccionats del nostre catàleg per la seva localització, preu de compra i rendibilitat esperada. Es tenen en compte criteris com la qualitat de construcció, facilitat de finançament, mercat de lloguer a la zona, possibilitat de revaloració, etc., amb l'objectiu d'oferir únicament productes d'inversió segurs. Totes les propostes d'inversió compten amb un informe tècnic (Due Dilligence) exhaustiu, on s'analitzen diferents aspectes rellevants de l'immoble, el que permet afrontar qualsevol inversió immobiliària amb la major informació possible.

Som conscients de les diferents necessitats o expectatives de cada inversor o grup d'inversors, sense limitar-se a oferir propietats que comercialitzem, sinó que busquem, analitzem i proposem inversions ajustades als criteris de cada client. Des del moment en què vam rebre les primeres instruccions fins que fem lliurament de l'informe inicial, estem en permanent contacte amb l'inversor per assegurar-nos que la propietat proposta s'ajusta totalment a les seves necessitats. S'inclouen mediacions, visites, assessoria fiscal, tràmits legals i fins i tot projectes d'amortització amb crèdit hipotecari a mida.

➤ Construcció de mòduls d’acer

Els nostres professionals, amb més de 30 anys d'experiència en el sector, posen a la seva disposició tota la seva experiència en la construcció d'habitatges moderns. Per això podem oferir als nostres clients la millor solució per al seu projecte.

Podem oferir-li dos alternatives amb les mateixes garanties i qualitats.

Per una banda disposem d'uns mòduls prefabricats que en cas que s'adaptin als seus requeriments, suposaran un estalvi econòmic.

Com a segona opció tenim els nostres habitatges personalitzats, satisfent les necessitats dels nostres clients, col·laborant en el desenvolupament fins als últims detalls.

Per poder donar una orientació sobre els acabats disposem de les següents memòries de qualitats, Estàndard, Excellent, Elite, Trendy per poder conèixer el cost del teu habitatge.
 
El seu projecte de construcció d'habitatge requereix un equip professional i una solució individualitzada.Expliqui'ns el seu somni i l'hi farem realitat a un preu raonable.

Des de ONDAhousing PMS volem oferir l'opció de deixar-ho tot a les nostres mans i oblidar-se de l'obra per complet fins que li lliurem les claus del seu habitatge per entrar a viure en unperíode d'execució inferior a 6 mesos.

Per experiència sabem que amb el nostre sistema constructiu i amb acabats mitjans el preu del m2 està al voltant de 650 € / m2, en aquest preu falta incloure la fonamentació en el seu solar, i la documentació necessària per dur a terme el seu habitatge. En los módulos prefabricados cada uno tiene un valor desde 19.500€.

El procés per a la construcció:

Cal arquitecte, aparellador, topògraf i geotècnic.
Els honoraris professionals són lliures però un preu de referència de tota la part tècnica seria sobre un 8-10% del preu de l'obra. L'IVA dels serveis professionals és del 21%.

1. L'arquitecte redactarà el projecte tècnic per a l'obtenció de la llicència i el projecte executiu per a la construcció de l'habitatge.
2. L'aparellador farà el control de qualitat i serà el director d'execució de l'obra.
3. Us cal un estudi geotècnic per conèixer la composició i resistència del sòl per a l'estructura de la casa.
4. Us cal un topògraf per redactar un pla amb les mesures exactes del solar, instal·lacions públiques, vorera, etc.
5. Haurà de pagar les taxes de llicència d'obres majors i l'Impost de construccions i obres del seu Ajuntament.
6. A més haurà d'ingressar una sèrie de fiances, residus, via pública, etc ... que li seran retornades al final de l'obra. Les taxes varien segons els municipis i ajuntaments, sobre un 4-6% del cost de l'obra.
7. Li aconsellem que s'avanci a la normativa del 2020, (la Unió Europea obligarà a construir edificis de consum energètic gairebé nul), i es faci ja una casa de consum gairebé nul, és a dir, que pugui funcionar
sense calefacció. Així evitarà pagar una hipoteca energètica a més de la hipoteca "tradicional".

Treballem en tot el territori Espanyol.

Des de l'equip d’ONDAhousing PMS, també donem solució a totes les gestions del seu immoble. Amb el nostre equip de professionals podem donar
resposta a qualsevol tràmit que necessiti.

Li avancem uns catàlegs del tipus d'habitatge que li podem oferir, memòria de qualitats estàndard, el nostra nou catàleg modular i enllaç a d'altres catàlegs i vídeos.

1. Catàleg de Villes
2. Catàleg de Xalets
3. Catàleg de mòduls
4. Vídeo muntatge estructura
5. Vídeo presentació

Qualsevol dubte que tingui pot trucar-nos al +34 873 991 987 o enviar-nos un email info@ondahousing.com